2013. szeptember 6., péntek

A Döbbenetes Térkapu

Ha mégis valakinek a szülinapja lenne, egy ilyen tragikus pillanatban, lásd a folytatást.

 Nagy dolgok vannak Fűven szerte készülőben. Nem csak azért mert a legnagyobb Hősök fontos dolgoktól hajtva teljes elfoglaltságba ténykednek, hanem mert megnyílt egy Tér-Idő kapu, semmi jót nem sejtetve.
 Egy krónikás fedezte fel a különös pulzáló izét, s mert értesítette a legtávolabbi hatóságokat, csupán tíz esztendő kellet, hogy a helyszínre érkezzen a papokból, varázslókból, kóristákból és kéményseprőkből álló különleges bizottság. Igen ám, de e kiváló koponyákkal teli csapatban nem szerepelt egyetlen HŐS SEM!!!
 Döbbenet! egész Fűven történelmét átszövi a Legendás férfiak és nők bravúros teljesítményei és pont ekkor és pont ott egyetlen kiválasztott sem volt jelen. Pedig ha jelen lettek volna, biztos, hogy a kontinensen soha nem terjed majd el az internet. Azon felül meg nem tőrt volna ki a 4. Fűveni háború.
 Persze itt e
lég lenne csak a másodikra gondolni, hogy tudja az emberfia milyen szörnyű is egy ilyen, az egész kontinenset lángra lobbantó háború. Ám ha valaki a harmadikra szeretne gondolni, azt is megteheti, az elsőről már nem is beszélve.
 Igaz, az elsőről nem is lehet túl sokat mesélni, mert mikor már úgy látszott vége a világnak és egy féregjáraton át behatol a FURCSÁN CSODÁLATOS PÓKGYEREK egy akkor élt hős a véletlen és egy részeg mágusnak köszönhetőn a tetthelyen termet és mivel legendás fickónak számított egy rövid csetepatét követőn a pókgyereket visszaküldte a jó büdös földre.

  Furcsa ez, mert most nem egy szuper rém kívánt Fűvenre támadni, hanem egy biciklis alak. Egy rafináltan színes szemüveget viselő fickó, aki még át sem érve, már fenyegetőn kiabált, hogy ő SZÍNESEN GÉZA!   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése