2014. január 2., csütörtök

Világvége Vége.

 Miközben zajlik a világvége és az összes hős ádáz küzdelmet folytat a dolgok helyrealitása érdekében, sőt még egy bazi nagy pók is, tudomásul kell venni, hogy Fűven kontinensén nincs patakcsata.
 S hogy ez, miként jön ide, talán senki sem tudja, ám mert éppen világvége zajlott bár mi előfordulhat.
 Bármi, s ebből kiindulva a bölcs szerzetes, Kolbi testvér tudván, hogy dúl a katasztrófa, úgy határozott elindul csak úgy bal irányba.
 Kurva lassan lépkedett és ez nyilván a világ összeomlásának egyik mellékhatása lehetett, legalábbis egy fűrészüzem tulajdonosa így vélte, aki jól látta a vánszorgó vénséget.
 Látta, de mert éppen egy HUMBABUMBA jelent meg a rönkfák között, kénytelen volt a furcsa lényre összpontosítani, a szerzetes pedig békésen tovább vánszorgót.
 Nem volt öreg, már mint a HUMBABUMBA és ez semmi jót nem ígért, pláne mikor a bestia elacsarkodva kitátotta hülye pofáját.
 Itt tudni illik, hogy e furcsa nevű jószág nem őshonos Fűven világában. Ám mert se hős se senki nem volt a fűrésztelep közelében, rossz volt rágondolni mi is történhet a munkásokkal és főleg a tulajjal.
 Igen, a világvége sok baromsággal sújtotta MI csodás világát. S talán Kolbi testvér is ez ügybe indult el, tudatlanul, egy jótékony isten ösztönzésének köszönhetőn.
 Tehát zajlott az élet, és félő volt, hogy holnapután már mínusz 70 fok is rátörhet elsősorban Fűven csodás földrészére. Ez pedig ha bekövetkezik, rosszabb, mint maga a világvége.
 Ám ekkor felettébb megdöbbentő dolog következet be, a világvége ahogy jött úgy távozott is. Az meg, hogy kinek is köszönhető e szerencsés fordulat, talán soha nem fog kiderülni...   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése