2013. október 30., szerda

A Fekete Lyukon Túl!

 ...nagy poénnak nem igen lehetett mondani, de egy biztos Poo sikeresen átjutott az eseményhorizonton és most egy úszómedence mellet ült, egy füles karosszékben. Itt tudni illik, hogy Fűven egész területén nem létezett ezen ominózus karosszék, ami kellemes meglepetéssel szolgált a fekete lyukon átesett tűzvarázslónak.
 Egyrészt kényelmesnek bizonyult, másrészt végre se hideg se levegő hiány nem gyötörte Poo mestert, ami már önmagában is pozitív eseménynek számított. Ám a meglepetések itt nem értek végett, ugyanis a vízbe feltűnt a világbajnok napozó válogatott, s ez kétségtelen bizarr látványnak bizonyult.

A mágus hatalmasat nyelt, a nők és köztük egy különös rajzfilmszerű küllemmel rendelkező hölgy  elég meglepő pózba mászott ki a vízből, közvetlenül Poo lábai előtt.
 Ez már önmagába is lassuló szívritmust eredményezett a mágusnál. Ám a story itt nem ért végett mert a semmiből megjelent Joe bácsi és egyértelműen Poonak intézve szavait, így kiáltott.
-Boró fiam, mutasd meg mid van! s ahogy megjelent kétkerekű berregőével már el is viharzott.
 A dolog félelmetesnek bizonyult, a mágus nem tudta eldönteni, hogy itt vagy a fekete lyukba volt e nagyobb biztonságban. Mert a csúfnak is mondható napozós csaj a férfi lábbeli nélküli lábát kezdte csókolgatni, egyáltalán nem túl erotikusan.
 Kemény szituáció volt, és Poo már csak egy dologba reménykedhetett, még pedig abban, hogy benyúlva a zsebébe előveszi és megmutassa az egyre csak gyülekező napozó rémségeknek azt amit még soha senkinek nem mutatott meg...      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése