2014. február 28., péntek

MERENGŐBEN!

A hely ahol a különös szoba található
 E TÖRTÉNET FŰVEN EGYIK NAGY ELMÉJÉNEK ELMÉLKEDÉSE. S AMIÉRT BE KERÜLT E KALANDÁRUMBA BIZTOS OKA VAN!

 Valahol van egy kerek szoba, e szobának a sarkaiban egy-egy lámpa ég, haloványan és zölden. S miközben a kék fény áttetsző derengésbe változtassa a helységet, tudni kell a szoba közepén egy nagy asztal áll.
 Az asztalnak négy lába van, és állatvédelmi okokból nem elefántcsontból készültek. Persze egyes megrögzött okoskodok váltig állítják, rókából van az a láb.
 De mindegy mert az asztal attól még abban a bizonyos szobába található. A szobának nincs ablaka és egyetlen zászlót sem lehet találni. Ám az asztal különlegessége, nem a mágikus rúnákkal teli asztallapban rejlik, hanem, hogy az asztal körül található jó néhány szék le van festve.
 A székek nem műanyagok és a rendkívüliségük nem is abból ered, hogy a földhöz vannak csavarozva csodásan sárgálló rézszegekkel. A trükk ebben az, hogy a székekre ha valaki leül el kezd mesélni, mindegy, hogy milliomos és még az sem számít ha éppen nem.
 A lényeg az asztalban rejlik, mert míg az emberke a széken ül a szoba magányába és a kék és zöld zászlókat bámulja, egy bizonyos idő után ki kell mennie a WC-re.
 De ekkor az asztal mágikus ereje hatalmas varázslat keretében aktiválódik és a nem márványlap tetején megjelenik POCAK, egy rongyból készült baktérium ami állítólag rendkívüli fogyókukás erővel rendelkezik.
 Igaz e különös helységeben, ami egy szoba, nincs is kuka. Ám pont ezért vagy talán igen, az asztalnál ücsörgő ember valószínűleg megijedve kiszalad e különös szobából.      
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése