2013. június 26., szerda

Csupasz lény

Fűven, egy tájképe, állítólag
Varga volt a foglalkozása, és imádott korcsolyázni az alig befagyott tavon. Sokan kísérték figyelemmel e tevékenységét, valahogy mindenki abban reménykedett, hogy egyszer talán beszakad alatta a tó jege.
 Vargát ez nem aggasztotta, ő csak korizott a jéghártyán és élvezte a hideg fuvallatot amely csípősen pofájába vágott.
 Nevetett, kacagott, sőt olykor még röhögött is miközben forgott, szaltózott és ki tudja még milyen figurákat kreált a befagyott  FENEKETLEN-TÓ vize felett.
- Nem semmi! - csettintett John B. a falu fodrásza, neki nagyon tetszett az alig 50 éves hapsi jégbalettje.
- Hát nem! - csóválta fejét a seriff, jól tudta, ha a pasas alatt beszakadna a jég, bizony neki is részt kellene venni a jó félméter mély tó mélyére süllyedő, nyilvánvalóan bolond varga keresésében.
- Sütök neki tortát! - jelentette ki Teréz, aki minden évben pont így és pont ekkor szokta ezt kijelenteni.
- Csak nyugodtam! - köpött a tó partján egy lapátnak támaszkodó közmunkás, de valahogy senki nem figyelt rá.
 - HÚ-HIJ!! - kurjantott ekkor boldogan a varga és egy reccsenés közepette hirtelen elnyelte a mélység.
- Na ezt jól megcsináltad - dünnyögte Pap atya a hely plébánosa és kíváncsin a rend őrére pillantott, aki már járőrautója felé sietett piszkosul káromkodva...
..Poo, Fűven legendás tűzvarázslója egy tükörgömböt bámult, remélte meglátja a jövőt. Nem volt kíváncsi rá, egyáltalán nem, de  akadt némi szabadideje és rettentően unatkozott.
 Csodával határos módon sokáig semmit nem látott, pontosan addig a pillanatig, amíg a mennyezet magasából egy teljesen meztelen fiatal nő hullott alá, riadt sikoltás közepette.
- Ahá! - ugrott odébb a mágus, és immár érdeklődve nézte a kétségtelenül szexis szépséget...
...A varga remegett, és egyáltalán nem értette miért meztelen és egyáltalán miért vannak hatalmas telt mellei, sőt lejjebb egészen meglepő dolgot is felfedezett, s az egészet tetézte az őt bámuló köpönyeges férfi, aki mintha egy varázsló lett volna. Ez éppen elég volt a vargának, aki eddig férfinek hitte magát, és legalább ötven évesnek, sokat nem tehetett, fogta magát és elájult...       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése